Zijn wij een match? Mijn fotografie omschrijf ik vaak als licht, spontaan & kleurrijk. Toch kan ook ik er soms niet om heen, de kracht en uitstraling van een zwart-wit beeld. Mijn fotografie is dan ook vaak een mix van kleur en zwart-wit. Aan de hand van door jou samengestelde (pinterest) moodboards geef jij aan wat bij jou past, wat jij mooi vindt en welke richting jij op wilt. Zo creëren we samen beelden, die jou en je onderneming laten stralen. Time to Sparkle!

Ik help je graag met sprankelende beelden voor jouw onderneming, van portret tot product. Geen stock beelden, maar eigen beelden waarmee jij je op visueel vlak kunt profileren en onderscheiden bij jouw doelgroep. Durf jij jezelf meer te laten zien of wil je de producten die je maakt en waar je mee werkt meer onder de aandacht brengen? Wil je jouw werkplek of interieur laten zien? Ik wil dat graag voor je doen en heb twee verschillende pakketten samengesteld die jou hier bij gaan helpen.

Time to Sparkle

Personal branding shoot

Inclusief:

- 2 a 2,5 uur fotografie

- Min. 25 bewerkte beelden

- Portretfoto's

- Sfeerfoto's

Een Personal Branding shoot is er voor die ondernemer die zichzelf durft te laten zien. Met een minimale investering beschik je straks over een set gevarieerde beelden waarmee je onderscheidend bent, bestaande uit zowel portret- als sfeerfoto’s, die je vervolgens vrij kunt gebruiken voor bijvoorbeeld drukwerk, website of social media.

De locatie, die kiezen we samen en is afhankelijk van het beeld dat we willen maken.

Investering:

€ 350

excl. btw & reiskosten

Shoot boeken

Time to Sparkle

Business branding shoot

Met deze shoot richten we ons volledig op jouw bedrijf. We creëren een unieke beeldbank met zowel interieur-, sfeer- en product foto's en niet te vergeten foto's van jou en/of jouw team. Genoeg content dus om een hele tijd meer vooruit te kunnen en om jouw website en/of social media kanalen nieuw leven in te blazen.

Inclusief:

- 4,5 a 5 uur fotografie

- Min. 50 bewerkte beelden

- Portretfoto's

- Interieur & sfeerfoto's

- Productfoto's

Investering:

€ 650

excl. btw & reiskosten

Shoot boeken

01

02

03

04

Call & MOODBOARD

Shoot dag

Shoot boeken

Time to sparkle

Binnen 1-2 weken ontvang je de foto’s via een persoonlijke link om te kunnen downloaden. Nu heb je een eigen voorraad beelden waarmee je qua visuele content een hele tijd vooruit kunt.

Je kunt de aanvraag voor een shoot online doen. Vervolgens neem ik zsm contact op per e-mail om een call met jou in te plannen. In de tussentijd kan jij alvast aan de slag gaan met een moodboard.

Vind je het ongemakkelijk om voor de camera te staan? Geen zorgen, zelf werk ik ook graag in een ontspannen sfeer zodat we beiden onszelf kunnen zijn. Wil je graag meerdere outfits dragen tijdens de shoot dan is dat geen probleem, je mag onbeperkt van outfit veranderen.

We bespreken eerst goed hoe jij jezelf of jouw business ziet en wilt laten zien. We bespreken o.a. locatie & styling. Na ons gesprek bevestig ik per email alles wat we besproken en afgesproken hebben, waaronder ook de datum van de shoot.

Shoot op maat

Beauty producten bij de wastafel

PORTRET, product, Interieur?

(Social media) Campagne?

Niet alles uit een Time to Sparkle shoot nodig? Dan focussen we ons op een los onderdeel.

Foto's voor een (Social media) campagne? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Start vanaf € 150,

Start vanaf € 150,

MEER INSPIRATIE

ReBird

Jennifer van de Rijt

6 6